DM Gädda

Endast 20 Team, så först till kvarn gäller.

Regler:
Max 4 spön/båtteam. Max 3 deltagare/båtteam. 5 längsta gäller. minimimått 60 cm. Djupriggar är inte tillåtet. Endast konstgjorda beten får användas.
Beten måste släppas ut inte kastas ut.
Rapportering av fångst kommer ske genom appen FISHCHAMP, se till att ha laddat ner appen innan tävling. På tävlingen så är det endast en man per team (förslagsvis vald teamkapten) som lägger in alla fångester i appen.

OBS!! SE TILL ATT HELA FISKEN, Mätbräda/REFERENSSAK OCH LÄNGDEN SYNS PÅ BILD, KONTROLLER KOMMER SKE LÖPANDE UNDER TÄVLINGEN. VID OFULLSTÄNDIG BILD SÅ STRYKS DEN UR TÄVLINGEN.

Kod till tävling i appen, mätbräda och referenssak delas ut innan start.
Flytväst/flytplagg är ett krav.
100% catch and realese.
Medlemskap i sportfiskarna är ett krav.
Anmälan görs via SMS till 0704-754618 med alla deltagares namn, medlemsnummer, teamnamn + kapten och mobilnummer.
Betalning på plats via SWISH till samma nummer och man lämnar teamnamn som meddelande.
Pris 300 kr/båtteam då ingår fiskekort och eventuella rampavgifter.
Se till att vara i god tid så att alla hinner rampa sina båtar.
OBS! Vi använder rampen i Sånna vid Tibro Sportfiskeklubbs klubbhus. OBS! VIKTIG INFORMATION OM TÄVLINGENS GENOMFÖRANDE!!

Vi genomför tävlingen på ett Covid säkert sätt, tänk på att hålla avstånd.
Vid ankomst till start platsen, hämta ut kod, mätbräda och referenssak.
därefter är det fritt att ge sig ut på sjön.
dock tidigast 08:00.Inga beten i vattnet innan 09:00.

Ingen genomgång kommer ske innan tävlingen. Det är alla deltagares skyldighet att känna till reglerna.
man får fiska till 15:00 och därefter ta sig till rampen.
Ingen prisutdelning efter målgång kommer ske, resultatet kommer ni se i appen FISHCHAMP och på Facebook och Hemsidan för TIbro SFK.

Prisutdelning kommer för de som placerar sig topp 3 i tävlingen!
Tävlingen är också kval till SM i Gäddtrolling 2022.Minst 25% går vidare till SM 2022.
Tävlingen arrangeras av Sportfiskarna Distrikt Skaraborgs län.