Ungdomsklubben 19/10

Ungdomsklubben 19/10 inställd

Ungdomsklubben 26/10

Då vi inte tänkte oss för förra veckan när vi bestämde oss för öringssafari så blir det följande som gäller denna veckan. Ingen ungdomsklubb torsdag 19/10, då det är Ljusvandring i Tibro vilket är en väldigt fin och uppskattad aktivitet som vi tror att många av er vill delta i så vi skjuter upp safarit 1 vecka och sedan börjar vi med inomhusaktiviteterna gångerna efter det. Hoppas att detta känns okej för alla.

Så på torsdag 26/10 är det dags igen för årets öringssafari. Vi samlas som vanligt vid aktivitetshuset i Tibro kl 17:30. Man behöver ta med sig varma kläder, stövlar, en bra ficklampa och något att fika. Ni får gärna ta med er era övriga familjemedlemmar, då detta brukar vara en riktigt trevlig aktivitet för alla.

Åter i Tibro ca 19:30-20:00

/Mvh ungdomsledarna