Metartävling 1 Björsjön 2018

Obs! Fel datum och dag i tävlingsprogrammet.

Enligt orginalutskicket i samband med årsavgiften. Där står det att visa tävlingar är på torsdagar och det är fel. Alla veckotävlingar är på tisdagar. (Om ngn vill ha en ny tävlingslista så skicka ett mejl till pelle@studio138.se så löser vi det.

Imorgon Tisdag 15/5 startar våra metartävlingar och först ut är tävling på Björsjön (endast för klubbens medlemmar). Samling och anmälan på en vanliga gräsparkeringen innan sjön kl 17:30, sen pågår tävlingen klockan 18-21:00. Nytt för i år är även att alla deltagare får en lott per tävling, där vinnarna har chans att vinna fina priser. Vinnare dras på den sista metartävlingen.

Ungdomsklubben samlas vid aktivitetshuset 17:15 så tar vi följe där ifrån så ni föräldrar hittar till sjön.

Varmt välkomna!
/Mvh Tibro Sportfiskeklubb.