Klubbmatch mot Tärnan Tidaholm 180303

Alvasjön

Några minusgrader och en isande kall vind var vad som mötte Tibro och Tidaholmsfiskarna när klubbmatchen tillika poängjakt för Tärnan skulle fiskas under lördagen. Den ca 20 centimeter tjocka isen var täckt med snö som bitvis blåst upp drivor med lätt skare på, precis lagom för att flås uppstår om man försöker röra sig för fort framåt.

Typiskt Tidaholmsfordon

Det märks att fiskare är ett tight släkte då Tidaholm mycket sportsligt och hjärtligt redan före tävlingen lite diskret önskade Tibrofiskarna lycka till genom att smycka ut sina bilar med diverse hyllningar.

Rotzén och Ceder informerar strax före utgång

Fisket denna vinter har inte riktigt levt upp till våra förväntningar och Alvasjön blev inget undantag till denna trend (med några få undantag). Några populära områden som brukar leverera toppresultat var i det närmaste nappfria, bla starten där de som satsat på denna plats snart skingrats. Men som alltid är det en och annan som hittat nappvillig fisk och en av dem var Bernt Olsson som fiskade ihop knappt tre kilo vilket han blev bäste Tibrofiskare med, vikten räckte även till att bli dagens näst högsta vikt. Högst vikt fick Volvofiskaren Leif Fredriksson med några rejäla fiskar med topp en abborre på 1,1 kilo. I tävlingen fiskades även en lottad tvåmannatävling där åter Bernt segrade tillsammans med Tibrofiskaren Thomas Askolin. Klubbmatchen mellan Tibro och Tidaholm vanns detta år övertygande av Tibro SFK.

Bernt Olsson Tibro SFK

1 svara
  1. Jennie
    Jennie says:

Inte så förvånande dock. moderaterna är rikedomens och maktens företrädare nr.1 och dom vill naturligtvis kunna fortsätta skövla efter eget godtycke. Tyvärr brukar dom också komma mycket väl överens med sossarna, så här finns nog viss anledning till oro.

Kommentering är stängd.