En härlig hajk är nu fulländad.

Vi ungdomsledare vill tacka alla inblandade parter som gjorde denna fantastiska helg möjlig. Först och främst vill vi tacka alla 14 härliga ungdomar som vågade och valde att spendera ett dygn ute hos oss i vårt nya klubbhus, det blev mkt skratt och en härlig stämning och jag tror att så gott som alla fick fisk =) Fiskarterna som visade upp sig under denna hajk var, Björkna, Sarv,  Mört, Brax, Abborre samt en fin matgädda som hamnade på kvällsgrillen nere vid sjön. Dessutom hade vi även finfrämmat av Veronica Lindberg från Studiefrämjandet, som var med oss hela kvällen och Stefan Bergholst från Jönköpings Fiskeklubb, som kom upp och hälsade på och visade våra hajkare matnyttiga tips & trix inom fisket stort tack för detta. Vi vill även tacka två underbara föräldrar som deltog under hajken och med stort engagemang tog sig ann barnen och hjälpte oss ledare dessa var Richard Johansson som både gick igenom kastteknik med flugspö samt kast med öppen haspel och Niklas Solsjö som på söndagen körde ett par fantastiska lekar med alla rastlösa barnen när dem var som tröttast efter en natt med lite mindre sömn och när vi huvudansvariga plockade i ordning lite grann inför avslut  =)

Sist men absolut inte minst, vill vi tacka våra två sponsorer Sportfiskarna och Studiefrämjandet.
Utan aktivitetsbidrag från Sportfiskarna hade det vart svårt att få till en sådan fantastisk hajk som detta blev, Studiefrämjandet fulländade det hela genom att även i år sponsra med finfina presenter och fiskediplom till alla barnen. Detta är vi er evigt tacksamma för.

Avslutningsvis önskar vi er alla en fortsatt härlig sommar och hoppas att vi ses igen efter sommarlovet =)

/Mvh Ungdomsledarna Pelle, Robban & Ingvar Tibro Sportfiskeklubb.

#TibroSFK #Sportfiskarna #Studiefrämjandet #Studiefrämjandetnorraskaraborg #Fiskehajk2018