Välkomna att hälsa på i det nya klubbhuset.

Imorgon håller vi öppet i klubbhuset klockan 18-21:00.

Varmt välkomna!!!

/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Tibro Sportfiskeklubb

Detta får ni inte missa, ta med era barn och barnbarn på en mysig sagostund. ... Se merSe mindre

Maj månad!!!

Under maj månad kommer det var många saker som händer i klubben. Bland annat kommer alla våra klubbtävlingar att köras igång igen efter vinteruppehållet. Vi kommer även i samarbete med Studiefrämjandet, Sportfiskarna och Energilyftet vara delaktiga samt skapa en del evenemang för att sprida och visa hur fantastiskt fisket är både som sport och avslappning. Detta kommer vi bland annat göra genom att vara med på Tibro kommuns Må bra vecka, Ankjoggen samt att att ha en helt egen dag med Integrationsfiske för nyanlända. Där man får prova på att meta samt att få till sig både teoretisk och praktiskt kunskap om vår underbara natur och hur man tar hand om den.

/Mvh Tibro Sportfiskeklubb.

#Sportfiskarna, #Studiefrämjandet

Tibro Sportfiskeklubb

Hej allihopa på lördag mellan kl 09:00-13:00 så är det båtpimpeltävling. Samling nere vid klubbhuset i Sånna 08:30. Detta är en öppen tävling där alla som vill och kan får vara med. Kostnad 50kr/person.

Varmt välkomna

/Mvh Tibro Sportfiskeklubb.

Inlagd för 4 veckor sedan

Tibro Sportfiskeklubb

Obs ingen fiskeklubb i morgon då det är valborgsmässoafton.

/Mvh ungdomsledarna

Inlagd för 1 månad sedan

Tibro Sportfiskeklubb

Premiärfiske i öppet vatten för i år med fiskeklubben. Ville lyckades lura första fisken med sitt nyinköpta jerkbaitspö🎣 ... Se merSe mindre