Välkomna att hälsa på i det nya klubbhuset.

Imorgon håller vi öppet i klubbhuset klockan 18-21:00.

Varmt välkomna!!!

/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Inlagd för 8 timmar sedan

Tibro Sportfiskeklubb

På Tisdag den 21/8 kl 18:00 är det styrelsemöte nere i klubbhuset i Sånna. Om det är någon annan inom klubben men utanför styrelsen som har önskemål om saker vi bör diskutera som kan bli bättre eller förändras så är ni varmt välkomna att mejla in dessa förslag/synpunkter till pelle@studio138.se
/Med vänliga hälsningar, Styrelsen Tibro SFK.

Inlagd för 3 dagar sedan

Ungdomsklubben!!!

Hoppas att alla har haft ett härligt sommarlov, brist på sol & värme kan vi ju inte klaga på i alla fall. På Tisdag den 28/8 så börjar Ungdomsklubben igen och på första träffen så blir det fiske i hamnen. Vi samlas nere i hamnen i Sånna kl 17:30 och avslutar 19:30. Ta gärna med ngt att fika 6 kläder efter väder.
/Med vänliga hälsningar, Ungdomsledarna.

#studiefrämjandet, #studiefrämjandetnorraskaraborg, #sportfiskarna, #tibrokommun

Inlagd för 1 vecka sedan

Tibro Sportfiskeklubb

Dag 5 i saltströmmen med Pelle & Robban, finns nu att läsa om på hemsidan Det är bara att följa nedanstående länk.

Inlagd för 1 vecka sedan

Dag 4 i saltströmmen med Pelle & Robban

Tibro Sportfiskeklubb

Våra ungdomsledare Pär-Erik Kinnander & Robert Johansson befinner sig just nu i Norska saltströmmen, följ länken nedan för att ta del av deras dagar i

Tibro Sportfiskeklubb

Tack alla barn, föräldrar, sponsorer samt funktionärer inom klubben, som såg till att det blev en helt fantastisk familjefest i kräftans tecken. Det var 89 stycken startande barn som deltog i årets kräftfiske för barn mitt i centrala Tibro. Största kräftan som kom upp var på 13,5cm. Klubben hade även gissartävling och lite olika lotterier där man bland annat kunde gissa på antal sumpade kräftor samt vikt m.m. Vi från klubben vill än en gång tacka för alla som valde att spendera kvällen med oss och hälsar er alla varmt välkomna tillbaka nästa år samt att komma på klubbens övriga evenemang.
Supertack till alla ideella krafter utan er vore det omöjligt att genomföra detta evenemang =)
Sist men absolut inte minst tack till våra sponsorer: Pizzeria Campino, Olssons Fiske, RJ Svets & Montage, Billiga mobilskydd, Beckmans Optik, Personverktyg, A&T Tryck, Colorama, GLK, Bolist, Yvonnes Gatukök, Erlanders Bokhandel, STC, XL BYGG, och Bilisten.

/MVH Tibro Sprtfiskeklubb

Tibro Sportfiskeklubb

Resultat från tisdagens metartävling på Björsjön

Seniorer
Ingemar Nilsson 1069 gram
Bernt Olsson 598 gram
Kurt Karlsson 490 gram
Lars Holmgren 372 gram
Markus Södergård 308 gram

Juniorer
Viggo Lundin 594gram
Ville Rydén 156 gram

Nästa vecka är det den sista metartävlingen och KM på Örlen.
Varmt Välkomna

/Med vänliga hälsningar, Tibro SFK

Inlagd för 3 veckor sedan

Tibro Sportfiskeklubb

Nu är dagen till ända och vi kan lägga invigningen av klubbhuset bakom oss. Det blev en helt fantastisk dag, med bland annat lyckat fiske där ungdomarna visade de vuxna vart skåpet skulle stå. Inte bara genom att fånga flest antal fiskar utan även genom att fånga den största fisken en Brax på 1,4 kg på 3 meters metspö =) Bättre kan det inte bli. Vi hade även en tipspromenad där vi blev imponerade av att alla var så duktiga, både på allmänna frågor lik väl som klubbrelaterade. Vi vill tacka alla som valde och hade möjlighet att närvara under denna dag och vi hoppas att vi ses snart igen.
/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Mer bilder finns på hemsidan