Välkomna att hälsa på i det nya klubbhuset.

Imorgon håller vi öppet i klubbhuset klockan 18-21:00.

Varmt välkomna!!!

/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Inlagd för 4 veckor sedan

Ungdomsklubben 23/10

På tisdag så börjar inomhussäsongen med ungdomsklubben, vi kommer då att börja med betestillverkning m.m. Vi kommer (om inget annat anges på hemsidan eller sociala medier), att vara i Aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Vi kör som vanligt mellan klockan 17:30-19:30.

Varmt välkomna!!!
/Med vänliga hälsningar, Ungdomsledarna.

#Tibro_Sportfiskeklubb #studiefrämjandetnorraskaraborg #Tibrosfk #aktivfritid #tibro

Inlagd för 4 veckor sedan

Tibro Sportfiskeklubb

Nu på Tisdag 16/10 så kommer vi att åka iväg på vårt årliga Öringsafari i Djäknesundet, så då är alla klubbmedlemmar samt anhöriga varmt välkomna, (ta gärna med mor och farföräldrar). Vi kommer då att ta följe/åka i samlad trupp från aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Man behöver ha med sig kläder efter väder + stövlar, bra ficklampa med färska batterier och något gott att fika/äta.

#Tibrosfk, #studiefrämjandetnorraskaraborg, #tibrokommun, #tibrosportfiskeklubb

Hej!

Imorgon tänkte vi att vi ska ha ett lite höstplaneringsmöte med ungdomsklubben. Där vi bland annat skall gå igenom och diskutera vad våra ungdomar vill göra under inomhussäsongen. Men med lite tur så kanske det hinner bli lite fiske i hamnen också. Så ta med er valfri fiskeutrustning samt kläder efter väder.

Tisdag vecka 42 så kommer vi att åka iväg på vårt årliga Öringsafari i Djäknesundet, så då är alla klubbmedlemmar samt anhöriga varmt välkomna, (ta gärna med mor och farföräldrar). Vi kommer då att Ta följe/åka i samlad trupp från aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Då behöver man ha med sig kläder efter väder + stövlar, bra ficklampa med färska batterier och något gott att fika/äta.

Tibro Sportfiskeklubb

Resultat på årets sista klubbtävling, båtpimpel på sjön Örlen.
Kanonväder men dåligt fiske för dom flesta.
En junior Ville lyckades idag med att slå dom flesta seniorer (extra stort grattis till denna prestation).

Resultat Juniorer

Ville 1.022gr

Resultat Seniorer

Bernt Olsson 5.050gr

Kjell Kronvall 4.860gr

Göran Falk 1.060gr

Ingemar Nilsson 916gr

Kurt Karlsson 638gr

Peter Söderström 586gr

Ett stort tack till alla som hade möjlighet att vara med och delta.
/Mvh Tibro Sportfiskeklubb.

Tibro Sportfiskeklubb

Årets sista tävling! BÅTPIMPEL!!!

På Söndag 7/10 kör vi årets sista fisketävling innan isarna lägger sig =)

Det blir en öppen Båtpimpeltävling på Sjön Örlen samt klubbmästerskap för klubbens medlemmar. Klubben kör båtpimpel på Örlen som (öppna tävlingar), vilket innebär att man inte måste vara medlem i klubben för att få delta.

50 Kr Vuxen
20 Kr Junior

Tävlingstid 09-13:00, anmälan från 8:15-8:30

Vid eventuella frågor så går det bra att ringa Bernt Olsson på telefonnummer: 0703242266

Varmt välkomna!!!
/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Ungdomsklubben 2/10

Hej!

Imorgon kör vi fiske nere i klubbhamnen igen, med valfri fiskemetod. Fisket kommer nog dessutom vara extra bra imorgon då vi kommer att mäska upp en del, inför klassdraget 😀

Ta med er kläder efter väder, fiskeutrustning och fika för dem som vill.

#studiefrämjandetnorraskaraborg, #tibrosfk

Ungdomsklubben 25/9

Hej!

Imorgon kör vi fiske nere i klubbhamnen, med valfri fiskemetod.

Ta med er kläder efter väder, fiskeutrustning och fika för dem som vill.

☔️ TJUVVÄDER ? ? ☔️
Det är mycket stölder av båtmotorer, båtvagnar och båtar nu efter sommaren. Tyvärr har de som stjäl vädret med sig just nu ☔️.... Besök gärna er hamn, uppställningsplats under den mörka perioden på dygnet, kväll - natt - eller innan man åker till arbetet på morgonen! Det gör skillnad / Tack Polisen Båtsamverkan Väst #DELA #GILLA #BÅTSAMVERKAN

Höstgäddan 2018!

Vi från Tibro Sportfiskeklubb vill passa på att tacka alla deltagre som var med och deltog i årets upplaga av höstgäddan! Väl kämpat av alla teamen i ett för tillfället svårflörtad Örlen, då gäddorna visade sig från sin sämsta sida. Det var dock två team som fick en godkänd fisk vardera och vi säger stort grattis till er. Det vinnande teamet blev team Skultorp med en Gädda på 66cm i tät följd av team Daaz bugg med en gädda på 63cm. Tävlingen avslutades med korvgrillning och prisutdelning.

Vi hoppas att ni hade en trevlig dag tillsammans med oss och önskar er varmt välkomna igen nästa år 😊

/Mvh Tibro Sportfiskeklubb.