Välkomna att hälsa på i det nya klubbhuset.

Imorgon håller vi öppet i klubbhuset klockan 18-21:00.

Varmt välkomna!!!

/Med vänliga hälsningar, Tibro Sportfiskeklubb.

Inlagd för 4 veckor sedan

Pär-Erik Kinnander

Hej!!!

Ikväll fortsätter vi med våra skryllor m.m. Vi kommer (om inget annat anges på hemsidan eller sociala medier), att vara i Aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Vi kör som vanligt mellan klockan 17:30-19:30.

/Med vänliga hälsningar, Ungdomsledarna.

#Tibro_Sportfiskeklubb #studiefrämjandetnorraskaraborg #Tibrosfk #aktivfritid #tibro #sportfiskarna

Inlagd för 4 veckor sedan

Hej!!!

Ungdomsklubben 23/10

På tisdag så börjar inomhussäsongen med ungdomsklubben, vi kommer då att börja med betestillverkning m.m. Vi kommer (om inget annat anges på hemsidan eller sociala medier), att vara i Aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Vi kör som vanligt mellan klockan 17:30-19:30.

Tibro Sportfiskeklubb

Nu på Tisdag 16/10 så kommer vi att åka iväg på vårt årliga Öringsafari i Djäknesundet, så då är alla klubbmedlemmar samt anhöriga varmt välkomna, (ta gärna med mor och farföräldrar). Vi kommer då att ta följe/åka i samlad trupp från aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Man behöver ha med sig kläder efter väder + stövlar, bra ficklampa med färska batterier och något gott att fika/äta.

/Mvh Ungdomsledarna.

#Tibrosfk, #studiefrämjandetnorraskaraborg, #tibrokommun, #tibrosportfiskeklubb

Hej!

Imorgon tänkte vi att vi ska ha ett lite höstplaneringsmöte med ungdomsklubben. Där vi bland annat skall gå igenom och diskutera vad våra ungdomar vill göra under inomhussäsongen. Men med lite tur så kanske det hinner bli lite fiske i hamnen också. Så ta med er valfri fiskeutrustning samt kläder efter väder.

Tisdag vecka 42 så kommer vi att åka iväg på vårt årliga Öringsafari i Djäknesundet, så då är alla klubbmedlemmar samt anhöriga varmt välkomna, (ta gärna med mor och farföräldrar). Vi kommer då att Ta följe/åka i samlad trupp från aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Då behöver man ha med sig kläder efter väder + stövlar, bra ficklampa med färska batterier och något gott att fika/äta.
/Mvh Ungdomsledarna.