Ungdomsklubben 9/10

Hej!

Imorgon tänkte vi att vi ska ha ett lite höstplaneringsmöte med ungdomsklubben. Där vi bland annat skall gå igenom och diskutera vad våra ungdomar vill göra under inomhussäsongen. Men med lite tur så kanske det hinner bli lite fiske i hamnen också. Så ta med er valfri fiskeutrustning samt kläder efter väder.

Tisdag vecka 42 så kommer vi att åka iväg på vårt årliga Öringsafari i  Djäknesundet, så då är alla klubbmedlemmar samt anhöriga varmt välkomna, (ta gärna med mor och farföräldrar).  Vi kommer då att Ta följe/åka i samlad trupp från aktivitetshuset på Järnvägsgatan 1 i Tibro. Då behöver man ha med sig kläder efter väder + stövlar, bra ficklampa med färska batterier och något gott att fika/äta.

/Mvh Ungdomsledarna.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *