Välkommen att bli medlem i Tibro SFK!!!

För att bli medlem i Tibro Sportfiskeklubb så skickar du ett mail till abborren@live.se, med namn, kontaktuppgifter och eventuella frågor så hör vi av oss.

Priser för medlemskap 2017

Vuxen          200kr/år.

Ungdom      100kr/år.

Familj*         300kr/år.
*(2 vuxna och 2 barn).

Båtplats vid Örlen 600kr/år plus medlemskap.

Betalas till plusgironummer: 103242-4

Nu får du som medlem i Tibro Sportfiskeklubb köpa fiskekort till Sjön Örlen till 20% rabatt.

För att ta del av detta erbjudande så måste man vara medlem och kan då göra på ett av följande två sätt.

1, Skicka in motsvarande belopp för val av de kort ni vill ha till vårt plusgironummer: 103242-4, som meddelande skriver du Namn Adress och vilket/vilka kort du köpt (tex Arne Svensson Fiskaregatan 1, 54100 Tibro, betalning avser ett årskort och ett gästkort). Sedan så skickas kortet hem till dig per post. Ni kan givetvis börja fiska omgående och hänvisa till oss om det skulle vara så att du stöter på en kontrollant innan du fått ditt kort.

2, Alternativ två är att du tar kontakt med vår Ordförande Göran Anderberg på Telefonnummer 0706-982210, och kommer överens om en tid då du kan komma och hämta ett kort hos honom och betala på plats.
Följande medlemspriser gäller 2016.
Årskort                  160kr (ord.pris 200kr)
Sommarkort        100kr (ord.pris 125kr)
Vinterkort            100kr (ord.pris 125kr)
Gästkort*             100kr (ord.pris 125kr)
* Gästkortet är ett kort man får köpa som en tilläggstjänst till befintligt årskort vilket ger möjlighet till innehavaren att få ta med sig upp till 3 Gäster/Vänner/Bekanta, som får vara med och fiska i båten. Dock är kravet att personen med det ordinarie fiskekortet är närvarande.
Är ni endast intresserade av dagskort  så finns det att köpa på följande länk (dagskorten är ej till rabatterat pris). Där står även de fiskeregler som gäller för sjön. samt annan nyttig information.
Om du ännu inte är medlem i klubben men är intresserad av att bli det så skickar du smidigt ett mail till abborren@live.se, med namn, kontaktuppgifter och eventuella frågor så hör vi av oss.